Despre noi

SINCE 1994

SC FRETTA SRL

Infiintata in anul 1994 ca o companie de productie publicitara, Fretta isi materializeaza activitatea in strategie, conceptie si productie. Folosind resurse umane si materiale proprii, ofera clientilor sai produse si servicii de cea mai inalta calitate. Intr-un mediu urban aglomerat ai nevoie de o imagine puternica pentru a fi remarcat. Locatiile sunt multiple, posibilitatile, cererea si oferta schimbandu-se intr-un ritm alert. Noi oferim solutia: o paleta larga de materiale de comunicare cu targetul, cunoasterea materialelor, mediilor si tehnologiilor prin experienta acumulata in decursul anilor, alaturi de pasiune, daruire si o echipa completa, bine construita.

PRINT
RECLAME LUMINOASE
CLASICE
PROMOTIONALE

SC FRETTA SRL

Prin resurse umane proprii si materiale proprii, suntem in masura de a da culoare afacerii tale. Suntem profund constienti ca publicitatea este un aspect intrinsec progresului oricarei firme/afaceri, de aceea garantam pentru calitatea produselor si serviciilor noastre, acestea aflandu-se la standarde superioare concurentei, atat din punct de vedere al accesibilitatii financiare, cat si din punct de vedere estetic.

Serviciile noastre sunt indispensabile reusitelor unor notiuni precum branding-ul, SEO si chiar si relatiilor cu publicul. Publicitatea, asadar, este adiacenta evolutiei unei afaceri, indiferent de stadiul la care se afla. Aceasta nu poate spori daca imaginea ei nu este estetizata in mod corespunzator si nu atinge publicul-tinta. Competitia in mediul afacerilor este nemiloasa – pentru a reusi, este nevoie de originalitate, perseverenta si spirit vizionar. Acesta este unul dintre motivele pentru care chiar si noi ne aflam intr-un proces continuu de educare, pentru a fi intotdeauna la curent cu ultimele inovatii din domeniul in care activam si a va oferi servicii si produse la o calitate care nu poate fi pusa sub semnul intrebarii.

Va asteptam in Suceava, pe strada Traian Vuia, numarul 9A si impreuna cu noi veti crea si veti colora identitatea afacerii dumneavoastra!

Contact