SC FRETTA SRL

Catalogul produselor noastre incorporeaza intregul spectru al publicitatii, de la litere volumetrice, panouri publicitare, elemente de decoratiune si copertine la bannere si mesh-uri, sisteme de afisaj si expunere, semnalistica indoor, gravura, personalizari vitrine si altele.
Pe langa acestea, oferim servicii complete de montaj, design grafic, debitare, gravura si personalizare obiecte promotionale.

Despre Noi

Servicii

CREATIE SI DESIGN GRAFIC | DEBITARE/GRAVURA CNC & LASER | PLOTARE | MONTAJ | PERSONALIZARE OBIECTE | INCHIRIERE PANOU LED

CREATIE & DESIGN

Oferim servicii complete de design graphic: elemente de identitate vizuala, design pentru carti de vizita, afise, elemente de semnalistica, grafica auto, semne publicitare, bannere, mesh-uri, personalizari auto si vitrine.

DEBITARE & GRAVURA

Folosind echipamente de ultima generatie, CNC sau LASER, va putem oferii servicii de debitare, gravura si fotogravura pe o gama variata de materiale: plexiglas, PVC, plastic ABS, forex, lemn, MDF, placaj, aluminiu compozit, alama, sticla, piele, alucubond etc.

PLOTING & CUTTING

Oferim servicii de decupare folii adezive din pvc dupa contur si realizarea de sabloane/schite de mari dimensiuni prin plotare.

Montaj

Executam montaje la mica si medie inaltime pentru toata gama de produse realizate, iar pentru inaltimi >5m colaboram cu o echipa specializata de alpinisti utilitari.

Personalizare Obiecte

Folosind diferite tehnici de imprimare (transfer termic, sublimare, gravura), putem personaliza o gama variata de articole: tricouri, sepci, genti, cani, mousepad, puzzle, lemn, sticla, etc.

INCHIRIERE PANOU LED

Situat in centrul municipiului Campulung Moldovenesc, pe esplanada, panoul tip TV Screen va poate oferi o promovare dinamica, pe o suprafata de 12mp.